Stress är nu en del av allas dagliga “liv”. Vi blir stressade väldigt lätt nuförtiden. Anledningen är att vi har mycket saker att hantera som att betala hus räkningar, betala sjukvårdskostnader, betala barnets skolavgift, mycket kontorsarbete,balansera samband med familjen och många fler saker som gör oss frustrerade och stressade. Vi vill fly från denna situation men det kan vi inte, för vi vet verkligen inte hur man ska hantera den här situationen? Vi vet några vanliga sätt att komma bort från allt detta, men de fungerar inte så effektivt.

Så, jag ska berätta för dig de användbara sätten att komma ur dessa situationer. Dessa sätt kommer säkert hjälpa dig att göra livet mer balanserat och återställa din energi om och om igen.

Ta en paus
När livet gör dig frustrerad och stressad. Bara gå ut någonstans ensam. Att vara ensam är ett bra sätt att rensa dina tankar och ge din hjärna lite vila. De bästa ställena att gå i sådana situationer som dessa är de som är mindre trångt som en lugn park, sätt dig vid en damm eller sjö eller besök något ställe nära naturen. Undvik att bära bärbara datorer, mobiltelefoner etc. De kan distrahera dig, du måste vara med dig själv när du tar en paus för att vara ensam. Detta kommer att göra dig full av energi.

Prata med dig själv
Ta alltid ett ögonblick från ditt dagliga liv och prata med dig själv. Kom ihåg om den energi du har, vilket hjälper dig att möta några utmaningar i livet. Den lilla konversationen med dig själv kommer att öka din energi och få dig att känna dig frisk och ung från insidan. När du pratar med dig själv, påminn dig alltid de goda sakerna du gjorde och de goda egenskaper du har.

Gör saker du älskar att göra
Ibland när du är stressad kan du inte njuta av att göra ditt arbete relaterat till din dagliga rutin. I så fall gör det bästa sättet att hantera situationen, gör saker du älskar att göra. När du gör de saker du älskar, kommer du inse att din stress har minskat. Så, allt du behöver göra är att göra allt du älskar att göra mer och mer. Det kan vara ett bra sätt att minska stressen.

Prata med dina änglar
Dina änglar vill se dig lycklig för alltid. De är positiva själar som ger positivitet till dig hela tiden.  De vet allt om dig och dina problem och de vill verkligen lösa dem för att se ditt leende ansikte varje gång. De behöver bara att du kallar på dem och i ett snäpp kommer de att vara där runt dig för att hjälpa dig. Du kommer att känna deras närvaro omkring dig och när du känner närvaron behöver du bara prata med dem om vad som helst.  De kommer att hjälpa dig ut, du behöver bara förstå deras signaler och deras positivitet och du kommer över allt

a problem. De hjälper dig att rensa dina negativa tankar ur ditt sinne. Detta kommer säkert hjälpa dig att möta dina problem och komma över dem.

Var alltid andlig och i kontakt med Gud
Gud är den som vet allt om dig ännu mer än du. Det bästa sättet att minska stress och frustration är att vara andlig och ha tro på Gud. Gud hjälper dig med dina problem och hinder.  Det enda du behöver göra är att tro på honom. Att vara andlig är ett bättre sätt att rensa ditt sinne. Att vara andlig är bra för att det ger positivitet. När du är andlig, känner du lite positivitet omkring dig.

Som en andlig lärare hjälpte jag många människor genom att använda mina psykiska krafter jag har från Gud. Du behöver bara följa de sätt och tankar jag har nämnt ovan. Du blir aldrig deprimerad och stressad. Tänk positivt och andligt och du hittar allt som är bra runt och även killarna runt dig, kommer de att uppskatta dig och dina positiva och andliga tankar.

Så var alltid positiv och andlig.

Sättet att komma i kontakt med dina nära och kära i himlen
Att kommunicera dina nära och kära i himlen är mycket lättare än du tror. Du behöver bara fokusera och känna närvaron omkring dig. De är alltid med dig som luft och ljus vid varje steg i ditt liv. Livet slutar aldrig efter döden. Man kan säga att det är en ny resa som börjar efter döden. När du pratar med dina nära och kära, antingen bokstavligen eller i tankar kan de höra dig. Glöm aldrig att konversationen mellan dig och dina nära och kära inte börjar med hjälp av spådam utan med din tro och kärlek för dem. Ju mer du känner närvaro runt dig, desto mer kommer du att få kontakt med dina nära och kära. Det kan vara möjligt att de har börjat skicka sina meddelanden till dig och du behöver bara förstå vad de försöker säga. Det enda sättet att förstå sina budskap är att tro på andlighet och fokus. De kan skicka sina meddelanden genom dina tankar, drömmar eller sånger. De hoppas bara att du kommer att märka deras tecken och vet att de försöker kontakta dig och försöker berätta något för dig.Om du inte har fått dessa tecken än så kan det vara möjligt att de inte började skicka dig sina meddelanden och i så fall måste du be dem att skicka dig sina meddelanden och kontakta dig. Så småningom, om du tror på andlighet och liv efter döden kommer de att komma till dig och försöka kommunicera med dig på olika sätt. Bara tyd deras tecken. Andligheten hjälper dig mycket i detta. Du behöver bara tro.

 

Det bästa sättet att hantera människor med negativa tankar
Världen är så stor att vart vi än går finner vi oss omgivna av människor. Vissa av dem är positiva och några är negativa också. Faktum är att vi ibland fann någon i vår egen grupp som är väldigt negativ och det är mycket irriterande ibland. Att vara i ett företag med en människa som alltid klagar på någonting, vem som är en negativ tänkare, så är det väldigt frustrerande, men man måste inse att du inte är som han eller dem. Du är en positiv person och du kan inte påverkas av deras negativa tankar och det är kraften av positivitet.

Ibland kan en negativ tänkare göra oss frustrerade och vi förlorar fokus. Men om du är en positiv människa som tror på positivitet, andlighet och gud får du aldrig drabbas av den typen personligheter. Även en positiv och andlig person kan göra de negativa människorna till en andlig och positiv person. Så fungerar positivitet.

 

Till exempel:
Du är på lunch med en kollega som hade en dålig morgon, nådde sent på kontoret och blev utskälld av chefen. I grund och botten är han inte i gott humör och han är också frustrerad. Han börjar plötsligt klaga på platsen och deras service, mat, atmosfär etc. Och han ber dig att sluta snabbt eftersom han har mycket arbete att göra.

Låt mig nu berätta för dig hur du hanterar honom och håller hans negativa tankar borta från dig:
Du kan säga att denna plats är känd för ljus och hälsosam mat och vi måste besöka här två gånger i veckan, detta kommer att flytta sitt sinne från de negativa tankarna om plats och mat. Du kan föreslå honom att gå med i yogakurser med dig genom att säga att det blir roligt tillsammans. Du kan försöka hålla honom lugn och be honom att andas djupt. När han kommer att ta djupt andetag en stund kommer han att känna sig lugnare och bättre. Du kan fråga honom om hans planer för helgen, du kan uppskatta hans val eller du kan få honom att känna sig lycklig genom att dra några skämt. Detta kommer att hjälpa honom att glömma sin dåliga dag och hans negativa tankar, eftersom i en positiv person kan bli en negativ personlighet till positiv kille. Och det är så positivitet fungerar.

Ser du skillnaden? Hans varje negativa tanke blev ersatt av den positiva. Detta visar att allt du säger med ett lugnt sinne med en positiv tanke alltid fungerar.

Det finns några andra bättre sätt att hantera de negativa tankarna också. Och du vet det bra, jag berättade ett exempel. Och det visar att den som är med dig, antingen han eller hon är negativ tänkare eller inte, måste du alltid vara positiv och du måste hantera situationer med positiv motiv.