Jo, jag har varit i USA och Europa ganska länge. Och efter många år i båda länderna
Har jag kommit till en punkt där jag kan jämföra de båda ländernas levande. Det finns några punkter jag tänker på innan jag gör denna jämförelse. Här är några av dem:

1) Säkerhet för en individ: I Europa har jag sällan sett några personliga skjutvapen, för att inte tala om hur polisbrutalitet i USA är galen, medan fler människor tenderar att lita på poliser i Europa.

2) Hälsovårdstjänster: Europa är bäst om du jämför kostnaden för hälsovårdstjänster. Det kostar mycket mindre i Europa, och i vissa länder som Spanien är det i grunden gratis. Många amerikaner flyr till Europa för att få behandling på billigare platser.

3) Mat och dryck: Amerikanernas generella industriella livsmedel är långt ifrån vanligt, eftersom européernas dieter innehåller friskare, naturligare mat. Medelhavsdieten som är populär i Frankrike, Spanien, Italien och Grekland sprider för närvarande ut sig till andra länder, sägs vara en av de hälsosammare och mest balanserade i världen. Dessutom är snabbmatsrestauranger mindre frekventa.

4) Kultur: Amerika kan vara en blandning av olika kulturer, men i slutändan fungerar alla som “amerikaner”. Men i Europa har du så många kulturer som håller sina traditioner, väldigt nära varandra.

5) Transport: Det mesta av EU är förbundet med järnväg och har ett stort antal frekvenser. Flyg till andra europeiska huvudstäder är också mycket billigare, eftersom det finns många lågprisflygbolag med stor kompetens. På grund av att europeiska länder är mycket mindre än USA, är stora städer som London, Berlin, Milano, Barcelona, ​​Paris, Amsterdam, Rom, München, Frankfurt, Madrid eller Zürich anslutna till 1-2 timmars flygningar.

6) Historia: Europa kallas “den gamla kontinenten” och Förenta staterna själva bildades av europeiska invandrare. Det är allt jag vill säga.

7) Globalisering: Europa är fullt av olika språk och de flesta har samma rötter, så att lära sig nya språk är mycket mer lättillgängligt och lätt. Ekonomiskt sett har handeln i Europa så mycket potential som den är full av olika marknader.

8) Att resa: Jag har redan nämnt hur europeiska länder är riktigt nära och reser är billigare än i USA. Men utöver det, bara genom att titta på en karta kommer du att märka hur Europa ligger närmare andra kontinenter och exotiska kulturer. Flyga från, låt oss säga Paris, Afrika, Mellanöstern, Turkiet, Indien, och till och med Kina och Sydostasien är mycket kortare än att göra det från USA, och därför billigare.

9) För att inte tala om livsstil, arbetstid, löner …